2

Składniki

400 Gramów
ingridient
makaron Lubella Pełne Ziarno świdry
1 Sztuka
Roszponka
200 Gramów
Ser pleśniowy
200 Gramów
Winogrona fioletowe
0.75 Szklanki
orzechy włoskie
1 Szklanka
oliwa z oliwek
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Makaron gotujemy według zaleceń producenta na opakowaniu.
  2. Roszponkę dokładnie myjemy i mieszamy razem z ugotowanym wcześniej makaronem. Ser pleśniowy rwiemy na mniejsze kawałki i układamy na sałatce makaronowej.
  3. Umyte winogrona kroimy na pół, usuwamy pestki i dodajemy do sałatki. Całość posypujemy orzechami włoskimi i polewamy oliwą.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!