2

Składniki

400 Gramów
ingridient
Lubella Pełne Ziarno gniazda wstążki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Po chwili dodajemy posiekany rozmaryn. Całość doprawiamy solą i pieprzem, następnie dodajemy makaron oraz natkę pietruszki.
  2. Makaron gotujemy według zaleceń producenta na opakowaniu.
  3. Wątróbkę obtaczamy w mące i smażymy na maśle, a następnie dodajemy do niej pokrojone na ćwiartki morele i chwilę smażymy.

Podobne przepisy

Tapenade

Przepis
Średni Do 40 min
Tapenade

Bigosik z dwóch kapust

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigosik z dwóch kapust

Nadziewane kiełbaski z grilla

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Nadziewane kiełbaski z grilla

Bigos

Przepis
Średni Do 1 godz
Bigos

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Bigos

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Bigos

Bigos kresowy

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Bigos kresowy

Bigos mojej babci.

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Bigos mojej babci.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!