2

Składniki

400 Gramów
ingridient
Lubella Pełne Ziarno gniazda wstążki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Po chwili dodajemy posiekany rozmaryn. Całość doprawiamy solą i pieprzem, następnie dodajemy makaron oraz natkę pietruszki.
  2. Makaron gotujemy według zaleceń producenta na opakowaniu.
  3. Wątróbkę obtaczamy w mące i smażymy na maśle, a następnie dodajemy do niej pokrojone na ćwiartki morele i chwilę smażymy.

Podobne przepisy

Tapenade

Przepis
Średni Do 40 min
Tapenade

Burgery drobiowe fit z botwinką

Przepis
Łatwy Do 40 min
Burgery drobiowe fit z botwinką

Grillowane wege 'steki' z kalafiora z parmezanem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Grillowane wege 'steki' z kalafiora z parmezanem

Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Przepis
Średni Do 1 godz
Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Pełnoziarniste burgery z łososiem, warzywami, ziołowym jog...

Przepis
Łatwy Do 40 min
Pełnoziarniste burgery z łososiem, warzywami, ziołowym jogurtem i ketchupem

Roladki z chorizo i papryką

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Roladki z chorizo i papryką

Aromatyczna fasolka po bretońsku

Przepis
Średni Do 2 godz
Aromatyczna fasolka po bretońsku

Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Przepis
Łatwy Do 40 min
Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!