Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pochodzący z Toskanii makaron pappardelle to świetny dodatek do wielu dań. Proponujemy zatem dołączenie go do obiadowego lub kolacyjnego menu. Sprawdź przepis na pappardelle z pieczonym czosnkiem i szałwią. Poznawaj nieprzeciętne receptury razem z nami!
4 | Sztuki |
czosnek
|
|
20 | Sztuk |
Szałwia
|
|
1 | Szklanka |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Szczypta |
parmezan
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
250 | Gramów |
makaron Lubella Inspiracje pappardelle
|
|
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |