Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Danie z makaronu, które może zaskoczyć? Nic prostszego – wypróbuj przepis na makaron nadziewany serkiem z pomidorami. Ugotowany wcześniej al dente makaron canelloni nadziewamy twarożkiem zmieszanym z pomidorami. Jasny sos z dodatkiem ziół przelewamy do żaroodpornego naczynia, układamy na nim makaron i posypujemy parmezanem. Po 15 minutach w nagrzanym do 190° piekarniku makaron nadziewany serkiem z pomidorami jest gotowy do spożycia!
3 | Łyżki |
parmezan tarty
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
200 | Gramów | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki | ||
200 | Gramów |
kremowy twarożek
|
|
3 | Łyżki |
posiekany szczypiorek
|
|
3 | Szklanki |
posiekana bazylia
|
|
1 | Łyżeczka |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |