Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jako, że jestem zwykłym, głodnym studentem nie lubiącym pomidorów wpadłam na to, żeby zaimprowizować w kuchni i tak oto powstał makaron z tym, co ma się pod ręką. Dla mnie osobiście jest przepyszny ;)
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Szczypta |
koperek
|
|
1 | Szczypta |
bazylia
|
|
300 | Gramów | ||
![]() |
|||
1.5 | Sztuki | ||
3 | Sztuki |
czosnek
|
|
3 | Łyżki |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Łyżka |
papryka słodka
|
|
1 | Łyżka |
papryka ostra
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |