Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
lubella
https://lubella.plSpróbuj pysznego makaronu spaghetti z wędzonym węgorzem skąpanym w aromatycznymi sosie koperkowym. Słodkowodny węgorz to doskonałe źródło witaminy A, D i B12 - jak powszechnie wiadomo, ryby wpływają pozytywnie na zdrowie, więc jedzmy je!
500 | Gramów | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
Wędzony węgorz (lub pstrąg)
|
|
1 | Sztuka |
seler naciowy
|
|
1 | Pęczek | ||
1 | Pęczek |
Świeży koperek
|
|
300 | Mililitrów |
śmietana 36%
|
|
0.33 | Szklanki |
Białe wino
|
|
2 | Łyżki |
bułka tarta
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |