Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Idealny na piątek i na post – makaron z sosem pomidorowo-rybnym, doprawiony liściem laurowym, natką pietruszki, cytryną i przyprawami. Dorsz to ryba niskotłuszczowa i wysokobiałkowa, idealna dla osób aktywnych fizycznie.
500 | Gramów | ||
![]() |
|||
500 | Gramów |
tuńczyk w sosie własnym
|
|
1 | Sztuka |
cytryna
|
|
1 | Pęczek |
Natka pietruszki
|
|
800 | Gramów | ||
![]() |
|||
20 | Mililitrów |
Ocet jabłkowy
|
|
2 | Łyżki |
Olej rzepakowy
|
|
30 | Gramów |
masło
|
|
8 | Sztuk |
Liście laurowe
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |