Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pochodzące ze środkowo-północnych Włoch pappardele z kurkami i estragonem. Wykwintna, wegetariańska potrawa, która skradnie serce każdego, kto ją skosztuje. Filharmonia smaków dla Twojego podniebienia!
250 | Gramów |
makaron Lubella Pappardelle
|
|
2 | Szklanki |
Kurki
|
|
2 | Sztuki | ||
3 | Sztuki |
czosnek
|
|
50 | Gramów |
masło
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Łodyga |
Estragon
|
|
2 | Łyżki |
serek mascarpone
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |