Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Makaron kolanka (w ozdobnej wersji) z salami, oliwkami, ogórkiem i pomidorami. Jeśli poszukujesz przepisu na konkretny obiad bez fajerwerków i zbędnych udziwnień, to właśnie znalazłeś. Prosto, smacznie i pożywnie - czego chcieć więcej?!
400 | Gramów | ||
![]() |
|||
3 | Sztuki | ||
200 | Gramów |
Salami
|
|
150 | Gramów |
oliwki czarne
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Sztuka |
Ogórek świeży
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kalkulator miar |
Pesto to specjalność kuchni włoskiej. Ten cudowny dodatek do potraw to samo zdrowie na talerzu. Podobno było znany już w średniowieczu. Co sprawiło, że do tej pory utrzymuje swą popularność, a liczba jego zwolenników wciąż wzrasta? Smak i zdrowe składniki – to jedyna odpowiedź!
Czytaj więcej