Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Makaron kokardki z kabanosem i kurkami to ciekawy pomysł na rodzinny obiad. Przepis zawiera m.in.: tymianek, czosnek, olej rzepakowy, cebulę oraz wino białe (najlepiej słodkie). Odkrywaj nowe smaki z naszymi przepisami!
400 | Gramów |
makaron Lubella kokardki
|
|
![]() |
|||
4 | Sztuki |
Kabanosy
|
|
250 | Gramów |
Kurki
|
|
1 | Sztuka | ||
3 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
1 | Łodyga |
tymianek
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
1 | Łyżka |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
100 | Mililitrów |
Wino białe słodkie
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |