Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Makaron (kokardki) z boczkiem i białym serem to świetny pomysł na przepyszny, rodzinny obiad. W skład przepisu wchodzi: makaron typu kokardki, twaróg, boczek wędzony, cebula oraz olej rzepakowy uniwersalny.
400 | Gramów |
makaron Lubella kokardki
|
|
![]() |
|||
200 | Gramów |
twaróg
|
|
200 | Gramów |
boczek wędzony
|
|
2 | Sztuki | ||
1 | Łyżka |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |