0

Składniki

2 Sztuki
jaja kurze całe
5 Łyżek
mąka pszenna tortowa
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Tak kroimy makaron.
  2. Wbijamy jaja do kopca z mąki.
  3. Pokrojony makaron.
  4. Rozwałkowane ciasto.
  5. Zagniecione ciasto.

Opis

Makaron samodzielnie zrobiony jest bardzo smaczny.

Podobne przepisy

Camembert panierowany z sosem śliwkowym

Łatwy Do 20 min.

Camembert w cieście naleśnikowym

Łatwy Do 40 min.

Cordon bleu

Średni Do 40 min.

Frittata z makaronem

Łatwy Do 1 godz.

Gnocchi w sosie pomidorowym

Łatwy Do 40 min.

Gulasz z dzika z kluseczkami

Łatwy Ponad 3 godz.

Indyjskie Bhaji

Średni Do 40 min.

Klopsiki orzechowe

Łatwy Do 1 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!