Makaron do rosołu

m7
Makaron do rosołu

0

0 / 0

Makaron samodzielnie zrobiony jest bardzo smaczny.

2

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

2 szt. jaja kurze całe

5 łyżka mąka pszenna tortowa

Przygotowanie


1

Z mąki usypać kopczyk i do środka wbić jajka. Zagnieść ciasto.

2

Ciasto rozwałkować i pokroić w paseczki.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

85

kcal

Białka

5

gram

Węglowodany

9

gram

Tłuszcze

3

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły