Makaron czekoladowy pod białą pierzynką
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
kontakt_6
![Makaron czekoladowy pod białą pierzynką](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973915289.jpeg&w=3840&q=75)
Pora na słodki obiad, który skradnie Wasze serca! Czekoladowy makaron posypany twarogiem i czekoladą to prawdziwa uczta dla podniebienia.
0
0 / 0
Pora na słodki obiad, który skradnie Wasze serca! Czekoladowy makaron posypany twarogiem i czekoladą to prawdziwa uczta dla podniebienia.
5
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 opak. makaron lubella mini świderki z czekoladą
20 dag. twaróg półtłusty
2 łyżka cukier rafinowany
0.50 kostka masło
0.20 opak. mleczna czekolada
Przygotowanie
1
Gotujemy makaron.
2
Dodajemy pokruszony twaróg, zdartą na tarce czekoladę. Polewamy potrawę roztopionym masłem i posypujemy cukrem.