Makaron czekoladowy pod białą pierzynką

kontakt_6

Pora na słodki obiad, który skradnie Wasze serca! Czekoladowy makaron posypany twarogiem i czekoladą to prawdziwa uczta dla podniebienia.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
460
kcal
Białka
15
gram
Węglowodany
43
gram
Tłuszcze
24
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
0
0 / 0
Pora na słodki obiad, który skradnie Wasze serca! Czekoladowy makaron posypany twarogiem i czekoladą to prawdziwa uczta dla podniebienia.
5
Składniki
15 min
Przygotowanie
Składniki
4 porcje
Składniki
1 opak. makaron lubella mini świderki z czekoladą
20 dag. twaróg półtłusty
2 łyżka cukier rafinowany
0.50 kostka masło
0.20 opak. mleczna czekolada
Przygotowanie
Gotujemy makaron.
Dodajemy pokruszony twaróg, zdartą na tarce czekoladę. Polewamy potrawę roztopionym masłem i posypujemy cukrem.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
460
kcal
Białka
15
gram
Węglowodany
43
gram
Tłuszcze
24
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.