Example thumb
0

Składniki

100 Mililitrów
śmietanka kremowa 30%
1 Szczypta
sól, pieprz
2 Sztuki
ząbek czosnku
1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
Ser topiony
2 Łyżki
masło
1 Łyżka
parmezan
30 Dekagramów
Makaron penne
30 Dekagramów
kalafior
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Kalafior gotujemy al dente.
  2. Makaron gotujemy al dente.
  3. Na patelni rozpuszczamy masło lekko podsmażamy czosnek i cebulkę pokrojone w kostkę.
  4. Dodajemy ser topiony pokrojony w kostkę i śmietanę.
  5. Dodajemy ugotowany kalafior i makaron, podajemy z parmezanem.

Opis

Szybki makaron dla miłośników kalafiora.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!