Lubella Danie na ciepło - Świderki ze szpinakiem w sosie śmietanowym z wędzonym łososiem

lubella
Lubella Danie na ciepło - Świderki ze szpinakiem w sosie śmietanowym z wędzonym łososiem

0

0 / 0

Łosoś, szpinak i sos śmietanowy to połączenie idealne dlatego nie wahaj się dłużej i koniecznie spróbuj tego przepisu!

3

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

1 opak. świderki ze szpinakiem w sosie śmietanowym

50 g łosoś wędzony

1 pęcz. koperek

Przygotowanie


1

Na patelnię wsypujemy zawartość saszetki Dania na ciepło i dodajemy 550 ml gorącej wody.

2

Mieszamy całość i gotujemy przez ok. 8 min. Następnie dodajemy przekrojone na pół pomidorki koktajlowe i łososia wędzonego. Całość gotujemy przez 2 min.

3

Gotowe danie podajemy z koperkiem

Wartości odżywcze na porcję


Energia

377

kcal

Białka

20

gram

Węglowodany

60

gram

Tłuszcze

5

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły