Lubella Danie na ciepło - Świderki ze szpinakiem w sosie śmietanowym z wędzonym łososiem
lubella
Łosoś, szpinak i sos śmietanowy to połączenie idealne dlatego nie wahaj się dłużej i koniecznie spróbuj tego przepisu!
0
0 / 0
Łosoś, szpinak i sos śmietanowy to połączenie idealne dlatego nie wahaj się dłużej i koniecznie spróbuj tego przepisu!
3
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
1 opak. świderki ze szpinakiem w sosie śmietanowym
50 g łosoś wędzony
1 pęcz. koperek
Przygotowanie
1
Na patelnię wsypujemy zawartość saszetki Dania na ciepło i dodajemy 550 ml gorącej wody.
2
Mieszamy całość i gotujemy przez ok. 8 min. Następnie dodajemy przekrojone na pół pomidorki koktajlowe i łososia wędzonego. Całość gotujemy przez 2 min.
3
Gotowe danie podajemy z koperkiem