Lubella Danie na ciepło - Świderki ze szpinakiem w sosie śmietanowym z tofu i suszonymi pomidorami
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
lubella
![Lubella Danie na ciepło - Świderki ze szpinakiem w sosie śmietanowym z tofu i suszonymi pomidorami](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973022973.jpeg&w=3840&q=75)
Nie masz pomysłu na wege obiad? Nic prostszego! Potrzebujesz zaledwie 4 składników aby zrobić te znakomite danie.
0
0 / 0
Nie masz pomysłu na wege obiad? Nic prostszego! Potrzebujesz zaledwie 4 składników aby zrobić te znakomite danie.
3
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
1 opak. świderki ze szpinakiem w sosie śmietanowym
0.50 szt. tofu wędzone
6 szt. pomidory suszone
Przygotowanie
1
Tofu i suszone pomidory kroimy w kostkę. Podsmażamy na patelni przez 5 min.
2
Na patelnię wsypujemy zawartość saszetki Dania na ciepło i dodajemy 550 ml gorącej wody.
3
Mieszamy całość i gotujemy przez ok. 10 min.
4
Gotowe danie podajemy ze świeżą bazylią.