Lubella Danie na ciepło – Świderki ze szpinakiem w sosie śmietanowym z klopsami roślinnymi
lubella
Pulpety roślinne wraz z Daniem na ciepło tworzą naprawdę ciekawe i pyszne połączenie.
0
3.3 / 3
Pulpety roślinne wraz z Daniem na ciepło tworzą naprawdę ciekawe i pyszne połączenie.
3
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
1 opak. świderki ze szpinakiem w sosie śmietanowym
6 szt. klopsy roślinne
150 g ciecierzyca
Przygotowanie
1
Na patelnię wsypujemy zawartość saszetki Dania na ciepło i dodajemy 550 ml gorącej. Całość gotujemy przez 5 min.
2
Następnie dodajemy klopsy roślinne oraz ciecierzycę. Gotujemy przez kolejne 5 min.
3
Gotowe danie podajemy ze świeżą bazylią.