Lubella Danie na ciepło – Świderki ze szpinakiem w sosie śmietanowym z klopsami roślinnymi

lubella
Lubella Danie na ciepło – Świderki ze szpinakiem w sosie śmietanowym z klopsami roślinnymi

0

3.3 / 3

Pulpety roślinne wraz z Daniem na ciepło tworzą naprawdę ciekawe i pyszne połączenie.

3

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

1 opak. świderki ze szpinakiem w sosie śmietanowym

6 szt. klopsy roślinne

150 g ciecierzyca

Przygotowanie


1

Na patelnię wsypujemy zawartość saszetki Dania na ciepło i dodajemy 550 ml gorącej. Całość gotujemy przez 5 min.

2

Następnie dodajemy klopsy roślinne oraz ciecierzycę. Gotujemy przez kolejne 5 min.

3

Gotowe danie podajemy ze świeżą bazylią.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły