0

Składniki

2 Szczypty
pieprz
2 Łyżeczki
kapary
1 Łyżeczka
ingridient
chrzan Krakus
6 Sztuk
Grzyby marynowane
1 Sztuka
żółtko jaja kurzego
3 Łyżki
por
2 Łyżki
oliwa
30 Dekagramów
Łosoś
0.5 Łyżeczki
sól
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Łososia włóż do zamrażarki na kilka godzin (po wyjęciu jest idealny do posiekania).
  2. Pokrój go najpierw w plasterki, a potem w kostkę.
  3. Następnie wymieszaj z drobno posiekaną cebulką, grzybkami, kaparami i porem.
  4. Całość dopraw do smaku solą pieprzem i chrzanem.
  5. Dodaj sok z cytryny i łyżkę oliwy.
  6. Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj.

Opis

Bardzo delikatny i aksamitny w smaku.

Podobne przepisy

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Sałatka makaronowa z mango

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Sałatka makaronowa z mango

Sos pomidorowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos pomidorowy

Faworki

Przepis
Średni Do 40 min
Faworki

Jajecznica z cebulą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Jajecznica z cebulą

Puree z ciecierzycy

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Puree z ciecierzycy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!