0

Składniki

2 Szczypty
pieprz
2 Łyżeczki
kapary
1 Łyżeczka
chrzan
6 Sztuk
Grzyby marynowane
1 Sztuka
żółtko jaja kurzego
3 Łyżki
por
2 Łyżki
oliwa
30 Dekagramów
Łosoś
0.5 Łyżeczki
sól
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Łososia włóż do zamrażarki na kilka godzin (po wyjęciu jest idealny do posiekania).
  2. Pokrój go najpierw w plasterki, a potem w kostkę.
  3. Następnie wymieszaj z drobno posiekaną cebulką, grzybkami, kaparami i porem.
  4. Całość dopraw do smaku solą pieprzem i chrzanem.
  5. Dodaj sok z cytryny i łyżkę oliwy.
  6. Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj.

Opis

Bardzo delikatny i aksamitny w smaku.

Podobne przepisy

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz

Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Łatwy Do 40 min

Sałatka z rybą i makaronem

Łatwy Do 40 min

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min

Sałatka makaronowa z mango

Łatwy Do 1 godz

Sałatka makaronowa z twarogiem

Łatwy Do 1 godz

Sałatka śledziowa

Łatwy Do 15 min

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!