Example thumb
0

Składniki

2 Szczypty
pieprz
2 Łyżeczki
kapary
1 Łyżeczka
chrzan
6 Sztuk
Grzyby marynowane
1 Sztuka
żółtko jaja kurzego
3 Łyżki
por
2 Łyżki
oliwa
30 Dekagramów
Łosoś
0.5 Łyżeczki
sól
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Łososia włóż do zamrażarki na kilka godzin (po wyjęciu jest idealny do posiekania).
  2. Pokrój go najpierw w plasterki, a potem w kostkę.
  3. Następnie wymieszaj z drobno posiekaną cebulką, grzybkami, kaparami i porem.
  4. Całość dopraw do smaku solą pieprzem i chrzanem.
  5. Dodaj sok z cytryny i łyżkę oliwy.
  6. Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj.

Opis

Bardzo delikatny i aksamitny w smaku.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!