0

Składniki

2 Szczypty
pieprz
2 Łyżeczki
kapary
1 Łyżeczka
ingridient
chrzan Krakus
6 Sztuk
Grzyby marynowane
1 Sztuka
żółtko jaja kurzego
3 Łyżki
por
2 Łyżki
oliwa
30 Dekagramów
Łosoś
0.5 Łyżeczki
sól
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Łososia włóż do zamrażarki na kilka godzin (po wyjęciu jest idealny do posiekania).
  2. Pokrój go najpierw w plasterki, a potem w kostkę.
  3. Następnie wymieszaj z drobno posiekaną cebulką, grzybkami, kaparami i porem.
  4. Całość dopraw do smaku solą pieprzem i chrzanem.
  5. Dodaj sok z cytryny i łyżkę oliwy.
  6. Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj.

Opis

Bardzo delikatny i aksamitny w smaku.

Podobne przepisy

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Łatwy Do 40 min
Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min
Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Sałatka makaronowa z mango

Łatwy Do 1 godz
Sałatka makaronowa z mango

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Wędzona pierś kurczaka

Łatwy Do 3 godz
Wędzona pierś kurczaka

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!