Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Oto przepis na postne, ale wciąż niezwykle smakowite i sycące danie. Tagiatelle podaj z łososiem smażonym z dużą ilością aromatycznego czosnku. Dodaj do dania pomidorki cherry, cienkie plastry cukinii, udekoruj świeżym listkiem bazylii i cytryną. Smacznego!
400 | Gramów | ||
![]() |
|||
200 | Kilogramów |
Filet z łososia
|
|
1 | Sztuka |
cukinia
|
|
80 | Gramów | ||
1 | Sztuka |
cytryna
|
|
2 | Ząbki |
czosnek
|
|
15 | Sztuk |
świeża bazylia
|
|
1 | Łyżka |
olej słonecznikowy
|
|
1 | Szczypta |
Pieprz, sól do smaku
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |