Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zdrowy posiłek, gotowy w kilkanaście minut ;) Łosoś podany na świeżym szpinaku z odrobiną pikantnego ketchupu Kotlin.
450 | Gramów |
Filet z łososia
|
|
2 | Łyżki |
sok z cytryny
|
|
1 | Łyżka |
olej
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
0.5 | Łyżeczki |
Papryka mielona słodka
|
|
0.5 | Łyżeczki |
papryka wędzona
|
|
200 | Gramów |
Szpinak świeży
|
|
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
cytryna
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |