Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sprawdź nasz przepis na Łososia z warzywami w białym sosie. Łosoś gotowany na parze z dodatkiem kalafiora i brokuła to bardzo łatwe do wykonania danie, którego nie może zabraknąć na twoim stole. Wystarczy ugotować wszystkie składniki (najlepiej osobno) i podawać je z jasnym sosem z dodatkiem czosnku.
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
300 | Gramów |
Filet z łososia
|
|
1 | Łyżeczka |
sól, pieprz
|
|
3 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
1 | Łyżka |
sok z cytryny
|
|
1 | Sztuka |
kalafior
|
|
1 | Sztuka |
brokuły
|
|
1 | Łyżka |
Olej roślinny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |