Łosoś w sosie smietanowo-ziołowym
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Łosoś w sosie smietanowo-ziołowym](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975860631.jpeg&w=3840&q=75)
Szybki i zdrowy obiadek
1
0 / 0
Szybki i zdrowy obiadek
4
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
0.50 kg łosoś świeży
1 szt. sos koperkowo-ziołowy
1 szt. śmietana 12%
2 szt. kasza gryczana
Przygotowanie
1
Filet z łososia podziel na porcje a następnie zalej przygotowanym według przepisu na opakowaniu sosem śmietanowo ziołowym. Zapiekaj przez 15 min w temp 200 st.Podaje z kaszą gryczaną z warzywami.