0

Składniki

200 Mililitrów
jogurt naturalny
1 Sztuka
Łosoś świeży
3 Sztuki
ząbek czosnku
3 Łyżki
sok z cytryny
3 Łyżki
koper ogrodowy
0.5 Sztuki
przyprawa do ryb
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Filet pokroić na mniejsze części następnie przyprawić i skropić sokiem z cytryny.
  2. Następnie smażyć na złoty kolor z obu stron na rozgrzanym oleju wraz z 2 łyżeczkami masła.
  3. jogurt najlepiej grecki połączyć z koperkiem i czosnkiem.
  4. Polać usmażonego łososia.

Opis

ryba nabiera całkiem innego smaku głównie dzięki temu sosowi

Podobne przepisy

Karkówka z grilla

Przepis
Średni Do 1 godz
Karkówka z grilla

Paella

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Paella

Pełnoziarniste burgery z łososiem, warzywami, ziołowym jog...

Przepis
Łatwy Do 40 min
Pełnoziarniste burgery z łososiem, warzywami, ziołowym jogurtem i ketchupem

Marynowane nóżki z kurczaka w zalewie cytrynowo-ketchupowej ...

Przepis
Łatwy Do 15 min
Marynowane nóżki z kurczaka w zalewie cytrynowo-ketchupowej z czosnkową nutą

Spaghetti i mule w sosie chili

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Spaghetti i mule w sosie chili

Chrupiąca golonka z warzywnego bulioniu w ketchupowej maryna...

Przepis
Średni Do 2 godz
Chrupiąca golonka z warzywnego bulioniu w ketchupowej marynacie

Dorsz w sosie chrzanowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Dorsz w sosie chrzanowym

Łosoś w płatkach kukurydzianych na szpinaku

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Łosoś w płatkach kukurydzianych na szpinaku

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!