Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zastąp tradycyjną bułkę tartą płatkami kukurydzianymi! Delikatny łosoś w chrupiącej panierce podany na szpinaku.
Łosoś: |
|||
1 | Szklanka | ||
![]() |
|||
400 | Gramów |
Filet z łososia
|
|
2 | Łyżki |
sos sojowy
|
|
1 | Łyżka |
sok z cytryny
|
|
1 | Łyżeczka |
Starta skórka cytryny
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
3 | Łyżki |
Masło klarowane
|
|
Szpinak: |
|||
200 | Gramów |
Świeży szpinak
|
|
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Łyżka |
Masło klarowane
|
|
Dodatkowo: |
|||
30 | Gramów |
ser feta
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |