Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Szybkie i świetne danie dla smakoszy rybek. W prostocie siła i moc! W 15 minut... niemożliwe? Wypróbuj przepis!
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
400 | Gramów |
Filet z łososia
|
|
300 | Mililitrów |
Śmietana 30%
|
|
1 | Pęczek |
Pęczek koperku
|
|
2 | Szczypty |
Sól i świeżo mielony czarny pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
Pieprz cytrynowy
|
|
2 | Łyżki |
Olej rzepakowy
|
|
Kalorie dla 1 porcji
201-300 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |