Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Dania w galarecie są ściśle zakorzenione w polskiej tradycji. W naszym przepisie proponujemy bezmięsną opcję tego specjału. Łosoś w galarecie z warzywami świetnie sprawdzi się jako poczęstunek na każdej rodzinnej uroczystości. Wybierz ulubione warzywa lub te, które proponujemy w przepisie, całość zalej wywarem na bazie koncentratu bulionu warzywnego Krakus i żelatyny, odstaw do ostygnięcia i ciesz się smakiem polskiej wsi.
150 | Gramów |
brokuły
|
|
150 | Gramów |
kalafior
|
|
2 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
seler
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
1 | Puszka |
kukurydza konserwowa
|
|
1 | Sztuka |
cytryna
|
|
900 | Mililitrów |
woda
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
400 | Gramów |
Łosoś
|
|
3 | Łyżki |
ŻELATYNA
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |