Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bez panierki znaczy zdrowiej! Sprawdź nasz przepis na świeżego łososia saute z ogórkiem, pomidorem, cebulą, wytrawnym białym winem i śmietaną. Potrawa sprawdzi się zarówno jako obiadowe danie główne, jak i kolacja.
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
500 | Gramów |
Łosoś świeży
|
|
2 | Sztuki | ||
2 | Sztuki | ||
4 | Łyżki |
wino białe wytrawne
|
|
2 | Łyżki |
szczypiorek
|
|
3 | Łyżki |
olej
|
|
1 | Łyżka |
masło
|
|
0.5 | Szklanki |
śmietana
|
|
0.5 | Sztuki |
ogórek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |