Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Łosoś na szpinakowym penne z nutką dipu chrzanowego to pyszne pełnowartościowe danie podane z sosem.
150 | Gramów |
Filet z łososia
|
|
0.5 | Opakowania | ||
![]() |
|||
5 | Sztuk |
szparagi zielone
|
|
1 | Pęczek |
Świeży szpinak
|
|
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
1 | Sztuka |
cytryna
|
|
6 | Sztuk | ||
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
1 | Opakowanie |
jogurt naturalny
|
|
1 | Łyżka |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Kostka |
ser żółty
|
|
1 | Szczypta |
przyprawa typu vegeta
|
|
1 | Sztuka | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |