Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Gotuję na parze od czasu, kiedy postanowiłam zrzucić zbędne kilogramy. Gotowanie w ten sposób jest smaczne, a przede wszystkim zdrowe. Jest to bardzo łatwy sposób na przygotowanie pysznego i zdrowego dania w krótkim czasie i za niewielkie pieniądze.
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
2 | Szczypty |
zioła prowansalskie
|
|
2 | Łyżeczki |
masło
|
|
250 | Gramów |
Łosoś świeży
|
|
500 | Gramów |
szpinak
|
|
4 | Gramy |
mięta
|
|
4 | Sztuki |
ziemniaki młode
|
|
3 | Sztuki |
czosnek
|
|
2 | Łyżki |
śmietana
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |