Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Łopatka wołowa w sosie to dobry pomysł na niedzielny obiad. Miękkie mięso i aromatyczny sos to klucz do pysznego dania. Podawać z ziemniakami.
80 | Dekagramów |
Łopatka wołowa
|
|
200 | Mililitrów |
śmietana
|
|
2 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
korzeń pietruszki
|
|
1 | Sztuka |
seler
|
|
4 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
4 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
3 | Łyżki |
nać pietruszki
|
|
0.5 | Łyżeczki |
czosnek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |