0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
1 Szczypta
Przyprawa do gulaszu
1 Szczypta
Przyprawa do chińskiego
1 Szczypta
papryka ostra
1 Szczypta
papryka słodka
500 Gramów
Łopatka wieprzowa
2 Sztuki
cebula
1 Sztuka
Czerwona papryka
5 Sztuk
pieczarki
2 Łyżki
olej
1 Łyżka
curry
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. na patelni rozgrzewamy olej i przesmażamy mięso na rumiany kolor, dodajemy cebulę i pokrojone pieczarki, oraz drobno pokrojoną paprykę, podsmażamy. Następnie dodajemy przyprawy i 2 szklanki wody, przykrywamy i dusimy do miękkości. Podajemy z kaszą.

Opis

Coś innego w smaku a dobrego, polecam do kaszy nowy smak

Podobne przepisy

Spaghetti

Średni Do 1 godz
Spaghetti

Leczo z cebuli

Łatwy Do 3 godz
Leczo z cebuli

Diabelskie Spaghetti

Łatwy Do 40 min
Diabelskie Spaghetti

Gniazda ze szpinakiem i fasolą

Łatwy Do 40 min
Gniazda ze szpinakiem i fasolą

Gulasz z dzika z kluseczkami

Łatwy Ponad 3 godz
Gulasz z dzika z kluseczkami

Klopsiki orzechowe

Łatwy Do 1 godz
Klopsiki orzechowe

Kotleciki z młodej kapusty

Łatwy Do 1 godz
Kotleciki z młodej kapusty

Kulki mięsne

Średni Do 1 godz
Kulki mięsne

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!