0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
1 Szczypta
Przyprawa do gulaszu
1 Szczypta
Przyprawa do chińskiego
1 Szczypta
papryka ostra
1 Szczypta
papryka słodka
500 Gramów
Łopatka wieprzowa
2 Sztuki
cebula
1 Sztuka
Czerwona papryka
5 Sztuk
pieczarki
2 Łyżki
olej
1 Łyżka
curry
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. na patelni rozgrzewamy olej i przesmażamy mięso na rumiany kolor, dodajemy cebulę i pokrojone pieczarki, oraz drobno pokrojoną paprykę, podsmażamy. Następnie dodajemy przyprawy i 2 szklanki wody, przykrywamy i dusimy do miękkości. Podajemy z kaszą.

Opis

Coś innego w smaku a dobrego, polecam do kaszy nowy smak

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!