0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
1 Szczypta
Przyprawa do gulaszu
1 Szczypta
Przyprawa do chińskiego
1 Szczypta
papryka ostra
1 Szczypta
papryka słodka
500 Gramów
Łopatka wieprzowa
2 Sztuki
cebula
1 Sztuka
Czerwona papryka
5 Sztuk
pieczarki
2 Łyżki
olej
1 Łyżka
curry
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. na patelni rozgrzewamy olej i przesmażamy mięso na rumiany kolor, dodajemy cebulę i pokrojone pieczarki, oraz drobno pokrojoną paprykę, podsmażamy. Następnie dodajemy przyprawy i 2 szklanki wody, przykrywamy i dusimy do miękkości. Podajemy z kaszą.

Opis

Coś innego w smaku a dobrego, polecam do kaszy nowy smak

Podobne przepisy

Boeuf strogonof

Przepis
Łatwy Do 40 min
Boeuf strogonof

Spaghetti

Przepis
Średni Do 1 godz
Spaghetti

Leczo z cebuli

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Leczo z cebuli

Bigos z kiszonej kapusty

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos z kiszonej kapusty

Zapiekany kurczak w sosie śmietanowym

Przepis
Średni Do 3 godz
Zapiekany kurczak w sosie śmietanowym

Syciliaano Paradizo

Przepis
Średni Do 1 godz
Syciliaano Paradizo

Gulasz wołowy

Przepis
Średni Do 2 godz
Gulasz wołowy

Pyzy z mięsem babci Helenki

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pyzy z mięsem babci Helenki

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!