Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tradycyjna w nowoczesnym wydaniu... szarlotka. Koniecznie podana na ciepło, z lodami waniliowymi. Polecam!
3 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1 | Szklanka |
Cukier brązowy
|
|
1 | Kostka |
masło
|
|
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Łyżeczka |
ekstrakt waniliowy
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
300 | Mililitrów |
Śmietana 30%
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
200 | Gramów |
Czekolada biała
|
|
1 | Łyżka |
woda
|
|
Kalorie dla 1 porcji
301-400 kc
|
Alergeny | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |