0

Składniki

6 Sztuk
ingridient
ogórki konserwowe krakus
1 Sztuka
kapusta pekińska
8 Sztuk
pomidorki koktajlowe
1 Puszka
kukurydza konserwowa
1 Sztuka
Ogórek świeży
1 Sztuka
papryka czerwona
1 Sztuka
papryka żółta
1 Szklanka
majonez
30 Dekagramów
pierś kurczaka
Kalorie dla 1 porcji
101-200 kc
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Mięso grillujemy doprawiając do smaku solą, pieprzem. Warzywa kroimy na mniejsze kawałki i wrzucamy do miski.
  2. Przestudzone mięso dodajemy do warzyw, dodajemy majonez i przyprawiamy solą i pieprzem.
  3. Gotową sałatkę przekładamy na liście sałaty. Dekorujemy według uznania.

Opis

Liście kapusty nafaszerowane warzywną sałatką z kurczakiem.

Podobne przepisy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!