Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Liście kapusty nafaszerowane warzywną sałatką z kurczakiem.
6 | Sztuk | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
kapusta pekińska
|
|
8 | Sztuk | ||
1 | Puszka |
kukurydza konserwowa
|
|
1 | Sztuka |
Ogórek świeży
|
|
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
1 | Sztuka |
papryka żółta
|
|
1 | Szklanka |
majonez
|
|
30 | Dekagramów |
pierś kurczaka
|
|
Kalorie dla 1 porcji
101-200 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |