Łódeczki długowieczności
JolantaMusial
Liście kapusty nafaszerowane warzywną sałatką z kurczakiem.
0
0 / 0
Liście kapusty nafaszerowane warzywną sałatką z kurczakiem.
9
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szt. kapusta pekińska
6 szt. ogórki konserwowe krakus
8 szt. pomidorki koktajlowe
1 puszka kukurydza konserwowa
1 szt. ogórek świeży
1 szt. papryka żółta
1 szt. papryka czerwona
1 szkl. majonez
30 dag. pierś kurczaka
Przygotowanie
1
Mięso grillujemy doprawiając do smaku solą, pieprzem. Warzywa kroimy na mniejsze kawałki i wrzucamy do miski.
2
Przestudzone mięso dodajemy do warzyw, dodajemy majonez i przyprawiamy solą i pieprzem.
3
Gotową sałatkę przekładamy na liście sałaty. Dekorujemy według uznania.