Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Lobio to aromatyczna i sycąca zupa z czerwonej fasoli, która przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom intensywnych smaków. To tradycyjna potrawa kuchni gruzińskiej, która cieszy się popularnością w różnych częściach świata. Jest bogata w białko i pełna aromatycznych przypraw, dzięki czemu doskonale sprawdzi się w chłodne dni, kiedy potrzebujemy czegoś rozgrzewającego i pożywnego. Lobio to świetny wybór na obiad dla całej rodziny. Życzymy smacznego!
2 | Sztuki |
czerwona fasola w puszce
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Szklanka |
woda
|
|
2 | Ząbki |
czosnek
|
|
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
150 | Gramów |
orzechy włoskie
|
|
20 | Mililitrów |
ocet winny
|
|
50 | Gramów |
Natka pietruszki
|
|
30 | Mililitrów |
oliwa
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Szczypta |
papryka słodka
|
|
1 | Szczypta |
Suszony cząber
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |