Likier kakaowy
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Likier kakaowy](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F2083-1702057605949.jpeg&w=3840&q=75)
Likier czym dłużej stoi tym jest lepszy.
1
0 / 0
Likier czym dłużej stoi tym jest lepszy.
3
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
6 porcji
Składniki
0.50 szkl. spirytus
1 szt. mleko skondensowane
3 łyżka kakao decomorreno
Przygotowanie
1
Mleko przelać do rondla, dodać kakao, podgrzać nie gotować. Dobrze rozmieszać, aby nie było grudek. Do dobrze podgrzanej masy, wlać spirytus, podgrzać by był gorący, zestawić z ognia, ostudzić i przelać do butelki.