Letnie sałatkowe orzeźwienie

eluchap
Letnie sałatkowe orzeźwienie

1

0 / 0

Polecam

9

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


6 porcji

Składniki

1 łyżecz. sól, pieprz

1 szt. kapusta pekińska

1 szt. kukurydza konserwowa

1 szt. fasola czerwona konserwowa

1 szt. oliwki zielone marynowane

3 szt. pomidor

1 szt. ogórek

1 szt. szczypiorek

1 szt. cebula

Przygotowanie


1

Kapustę pekińską, pokroić.

2

Kukurydzę,fasolę czerwoną odcedzić z zalewy. Pomidora,ogórka,szczypiorek,cebulę pokroić na kawałki lub plastry

3

.Wszystkie składniki wrzucamy do miski, dodajemy oliwki, sól, pieprz i łączymy ze sobą.

4

Podajemy z sosem lub skrapiamy odrobina octu winnego.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

46

kcal

Białka

1

gram

Węglowodany

8

gram

Tłuszcze

b/d

0

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły