Letnie sałatkowe orzeźwienie
eluchap
Polecam
Wartości odżywcze na porcję
Energia
46
kcal
Białka
1
gram
Węglowodany
8
gram
Tłuszcze
b/d
0Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
1
0 / 0
Polecam
9
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
6 porcji
Składniki
1 łyżecz. sól, pieprz
1 szt. kapusta pekińska
1 szt. kukurydza konserwowa
1 szt. fasola czerwona konserwowa
1 szt. oliwki zielone marynowane
3 szt. pomidor
1 szt. ogórek
1 szt. szczypiorek
1 szt. cebula
Przygotowanie
Kapustę pekińską, pokroić.
Kukurydzę,fasolę czerwoną odcedzić z zalewy. Pomidora,ogórka,szczypiorek,cebulę pokroić na kawałki lub plastry
.Wszystkie składniki wrzucamy do miski, dodajemy oliwki, sól, pieprz i łączymy ze sobą.
Podajemy z sosem lub skrapiamy odrobina octu winnego.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
46
kcal
Białka
1
gram
Węglowodany
8
gram
Tłuszcze
b/d
0Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.