1

Składniki

1 Łyżeczka
sól, pieprz
1 Sztuka
kapusta pekińska
1 Sztuka
kukurydza konserwowa
1 Sztuka
fasola czerwona konserwowa
1 Sztuka
Oliwki zielone marynowane
3 Sztuki
pomidor
1 Sztuka
ogórek
1 Sztuka
szczypiorek
1 Sztuka
cebula
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Kapustę pekińską, pokroić.
  2. Kukurydzę,fasolę czerwoną odcedzić z zalewy. Pomidora,ogórka,szczypiorek,cebulę pokroić na kawałki lub plastry
  3. .Wszystkie składniki wrzucamy do miski, dodajemy oliwki, sól, pieprz i łączymy ze sobą.
  4. Podajemy z sosem lub skrapiamy odrobina octu winnego.

Opis

Polecam

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!