Letnie sałatkowe orzeźwienie
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
eluchap
![Letnie sałatkowe orzeźwienie](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973592103.jpeg&w=3840&q=75)
Polecam
1
0 / 0
Polecam
9
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
6 porcji
Składniki
1 łyżecz. sól, pieprz
1 szt. kapusta pekińska
1 szt. kukurydza konserwowa
1 szt. fasola czerwona konserwowa
1 szt. oliwki zielone marynowane
3 szt. pomidor
1 szt. ogórek
1 szt. szczypiorek
1 szt. cebula
Przygotowanie
1
Kapustę pekińską, pokroić.
2
Kukurydzę,fasolę czerwoną odcedzić z zalewy. Pomidora,ogórka,szczypiorek,cebulę pokroić na kawałki lub plastry
3
.Wszystkie składniki wrzucamy do miski, dodajemy oliwki, sól, pieprz i łączymy ze sobą.
4
Podajemy z sosem lub skrapiamy odrobina octu winnego.