Letnie sałatkowe orzeźwienie
eluchap
Polecam
1
0 / 0
Polecam
9
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
6 porcji
Składniki
1 łyżeczka sól, pieprz
1 szt. kapusta pekińska
1 szt. kukurydza konserwowa
1 szt. fasola czerwona konserwowa
1 szt. oliwki zielone marynowane
3 szt. pomidor
1 szt. ogórek
1 szt. szczypiorek
1 szt. cebula
Przygotowanie
1
Kapustę pekińską, pokroić.
2
Kukurydzę,fasolę czerwoną odcedzić z zalewy. Pomidora,ogórka,szczypiorek,cebulę pokroić na kawałki lub plastry
3
.Wszystkie składniki wrzucamy do miski, dodajemy oliwki, sól, pieprz i łączymy ze sobą.
4
Podajemy z sosem lub skrapiamy odrobina octu winnego.