Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Mmmm… czekoladowo-orzechowe pychotki! Delikatny, a także wegański deser bez pieczenia, można podawać o każdej porze dnia i nocy. Lekkość serniczków oraz wyjątkowy smak to atuty, które z pewnością Cię zachwycą.
25 | Gramów | ||
![]() |
|||
45 | Gramów | ||
![]() |
|||
120 | Gramów |
orzechy pekan
|
|
155 | Gramów |
Daktyle
|
|
0.75 | Łyżeczki |
sól
|
|
180 | Gramów |
Orzechy nerkowca
|
|
120 | Gramów |
krem kokosowy
|
|
85 | Gramów |
Olej kokosowy
|
|
4 | Łyżeczki |
Syrop klonowy
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Garść |
maliny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |