Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Letnia zupa kalafiorowa z lanymi kluskami to lekka i orzeźwiająca propozycja na obiad, która zasmakuje wszystkim miłośnikom zdrowych dań oraz osobom preferującym wegetariańskie połączenia smakowe. To świetny wybór na letnie dni, kiedy chcemy unikać ciężkich potraw. Całość można serwować z dodatkiem świeżego koperku, a także w towarzystwie chrupiącej bagietki lub domowego chleba, który świetnie dopełni letni posiłek. Życzymy smacznego!
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
kalafior
|
|
5 | Sztuk |
ziemniaki młode
|
|
2 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
korzeń pietruszki
|
|
0.5 | Sztuki |
seler
|
|
1.5 | Litra |
bulion warzywny
|
|
200 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
1 | Pęczek |
koperek
|
|
3 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
3 | Sztuki |
Ziarna ziela angielskiego
|
|
1 | Szczypta |
Pieprz, sól do smaku
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |