Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Letnie delicje dla prawdziwych smakoszy. W tym deserze przełamujemy subtelność sernika, kwaśną limonką. Dla bogatszego smaku, w spodzie ciasta znajdują się wiórki kokosowe, a także prażone orzechy laskowe. Smacznego :)
Składniki na spód: |
|||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
160 | Gramów |
wiórki kokosowe
|
|
60 | Gramów |
orzechy laskowe prażone
|
|
50 | Gramów |
cukier puder
|
|
Składniki na krem: |
|||
750 | Gramów |
Twaróg sernikowy
|
|
3 | Sztuki |
Limonki
|
|
50 | Gramów |
cukier puder
|
|
3 | Łyżki |
ŻELATYNA
|
|
200 | Gramów |
Mleko kokosowe
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |