0

Składniki

1 Szklanka
mleko
1 Sztuka
Galaretka porzeczkowa
1 Sztuka
Śnieżka
1 Sztuka
kiwi
1 Sztuka
Mandarynki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Galaretkę rozpuszczamy w gorącej wodzie, studzimy, zimną wlewamy do pucharków. na wierzch kładziemy ubita wg przepisu śnieżkę. Przyozdabiamy plasterkami kiwi oraz cząstkami mandarynki obranymi ze skórki.

Opis

chłodny deser

Podobne przepisy

Fale Dunaju z owocami

Średni Do 3 godz
Fale Dunaju z owocami

Babka drożdżowa z bakaliami

Średni Do 3 godz
Babka drożdżowa z bakaliami

Blok czekoladowy z paluszkami

Łatwy Ponad 3 godz
Blok czekoladowy z paluszkami

Bułeczki maślane

Średni Do 1 godz
Bułeczki maślane

Chleb w lamparcie cętki

Łatwy Do 3 godz
Chleb w lamparcie cętki

Chocolatta Piernikowa

Łatwy Do 15 min
Chocolatta Piernikowa

Chocolatta Pomarańczowa

Łatwy Do 15 min
Chocolatta Pomarańczowa

Chocolatta z Chili

Łatwy Do 15 min
Chocolatta z Chili

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!