Example thumb
0

Składniki

1 Szczypta
tymianek
1 Szczypta
Estragon
0.5 Łyżeczki
majeranek
0.5 Łyżeczki
czosnek
1 Łyżeczka
sól
1 Szklanka
Cząber
2 Sztuki
Ryba
1 Szklanka
sok z cytryny
0.5 Sztuki
Sok pomarańczowy
3 Łyżki
oliwa
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Ryby oczyścić.. Składniki marynaty wymieszać i natrzeć marynatą ryby,
  2. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym i pozostawić na 2-3 godziny.
  3. Przed wstawianiem do piekarnika podlać sokiem z pomarańczy.
  4. Piec ok 30 - 35 min w temp 180 st
  5. Podawać z pieczarkami panierowanymi w jajku i bułce,smażonymi na oleju.

Opis

Pyszna ryba na wigilię lub na obiad rodzinny

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!