Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Lekkie penne z anchois, piniolami i bazylią - włoski obiad w Twoim domu! Jesteś fanem owoców morza? Lubisz makaronowe dania? Ta wyśmienita śródziemnomorska potrawa z pewnością skradnie Twoje serce. Smacznego!
1 | Opakowanie |
makaron Malma Penne Rigate N 14
|
|
![]() |
|||
5 | Sztuk |
Fileciki anchois
|
|
1 | Pęczek |
bazylia
|
|
0.5 | Sztuki | ||
1 | Ząbek |
czosnek
|
|
25 | Gramów |
Orzechy piniowe
|
|
0.5 | Sztuki |
pomarańcza
|
|
25 | Gramów |
rodzynki
|
|
0.5 | Sztuki |
cytryna
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |