Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Lekkie i zdrowe muffiny z płatkami owsianymi i miodem zamiast cukru. Dzieci lubią jeść na słodko dlatego na drugie śniadanie zamiast batonika ze szkolnego sklepiku lepiej zjeść zdrowe muffinki upieczone przez mamę!
25 | Gramów | ||
![]() |
|||
130 | Gramów | ||
![]() |
|||
12 | Łyżeczek | ||
![]() |
|||
60 | Gramów |
masło
|
|
60 | Mililitrów |
miód pszczeli
|
|
100 | Gramów |
mąka pszenna półrazowa
|
|
40 | Gramów |
płatki owsiane górskie
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
250 | Mililitrów |
mleko UHT 3,2%
|
|
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |