Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ugotuj delikatne, wiosenne leczo z kolorowych papryk, z kiełbasianą „wkładką” i pysznymi ogórkami kiszonymi. Z dodatkiem koncentratu pomidorowego przygotujesz pyszne, zdrowe i pożywne danie, które można serwować zarówno na ostro, jak i w łagodnej odsłonie.
2 | Sztuki |
papryka czerwona
|
|
2 | Sztuki |
papryka zielona
|
|
2 | Sztuki |
papryka żółta
|
|
80 | Gramów | ||
![]() |
|||
3 | Sztuki |
Kiełbasa śląska
|
|
1 | Sztuka | ||
3 | Sztuki | ||
![]() |
|||
2 | Łyżeczki |
Papryka słodka mielona
|
|
2 | Łyżeczki |
Papryka ostra mielona
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |