0

Składniki

3 Kilogramy
Papryka kolorowa
1 Kilogram
cukinia
1 Kilogram
cebula
1.5 Kilograma
pomidor
3 Sztuki
czosnek
4 Sztuki
Kiełbasa śląska
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Pokrojoną cebulę podsmażamy. Dodajemy paprykę i cukinię pokrojoną w grubą kostkę. Dusimy aż papryka będzie miękka (cukinia powinna pozostać twardawa).
  2. Następnie dodajemy pomidory obrane ze skórki i również pokrojone w grubą kostkę. Na samym końcu dodajemy kiełbasę. Całość dusimy jeszcze ok 2 minut.

Opis

można zawekować na zimę

Podobne przepisy

Biała ryba z rzymskiego garnka

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Biała ryba z rzymskiego garnka

Domowa fasolka po bretońsku

Przepis
Średni Do 3 godz
Domowa fasolka po bretońsku

Nadziewane kiełbaski z grilla

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Nadziewane kiełbaski z grilla

Lasagne z kurczakiem i brokułami

Przepis
Trudny Do 40 min
Lasagne z kurczakiem i brokułami

Kuskus z grillowanymi warzywami

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Kuskus z grillowanymi warzywami

Burrito

Przepis
Trudny Ponad 3 godz
Burrito

Polędwiczki z warzywami

Przepis
Średni Do 1 godz
Polędwiczki z warzywami

Leczo wegetariańskie

Przepis
Łatwy Do 40 min
Leczo wegetariańskie

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!