Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bezmięsne alternatywy znanych potraw cieszą się coraz większą popularnością. To leczo wegetariańskie potwierdza tę teorię. Jest po prostu pyszne, a do tego pożywne i sycące. Na talerzu zachwyca swoimi kolorami. Świetnie smakuje z pajdą dobrego chleba na zakwasie. Mniam!
2 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Pęczek |
pietruszka
|
|
0.5 | Sztuki |
seler
|
|
3 | Sztuki |
ziemniaki
|
|
1 | Sztuka | ||
3 | Sztuki |
papryka
|
|
1 | Puszka | ||
![]() |
|||
0.5 | Litra |
Tymbark Vega Śródziemnomorski ogród
|
|
![]() |
|||
2 | Ząbki |
czosnek
|
|
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
0.5 | Sztuki |
Patison
|
|
1 | Sztuka |
Cukinia mała
|
|
1 | Sztuka |
Listek laurowy
|
|
1 | Szczypta |
pieprz w ziarnach
|
|
1 | Łyżeczka |
papryka wędzona
|
|
1 | Łyżka |
papryka ostra
|
|
1 | Łyżka |
papryka słodka
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |