Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Leczo to idealny pomysł na zdrowy i szybki obiad z dużą ilością warzyw, a z małą ilością kalorii. Sprawdzi się idealnie podane bez dodatków lub z pełnoziarnistym chlebem czy kaszą np. gryczaną lub jaglaną.
1 | Słoik | ||
![]() |
|||
1 | Kostka |
tofu wędzone
|
|
3 | Łyżki |
sos sojowy
|
|
2 | Sztuki |
cukinia
|
|
150 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Puszka | ||
![]() |
|||
200 | Gramów |
pieczarki
|
|
2 | Sztuki | ||
2 | Ząbki |
czosnek
|
|
2 | Łyżki |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
1 | Sztuka |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
papryka słodka
|
|
1 | Szczypta |
pieprz czarny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |