Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Smaczne, letnie danie na szybki obiad. Warzywa dusimy krótko, aby były lekko twarde i na wpół chrupiące. Leczo przed podaniem możemy posypać świeżą natką.
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Szczypta |
Mielona papryka
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
1 | Sztuka |
Cukinia młoda
|
|
5 | Sztuk | ||
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
10 | Dekagramów |
Kiełbasa domowa
|
|
10 | Dekagramów |
Szynka wiejska
|
|
20 | Dekagramów |
pieczarki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |