Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Typowe danie wigilijne.
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
50 | Gramów |
masło
|
|
3 | Łyżki |
miód pszczeli
|
|
2 | Łyżki |
Skórka z pomarańczy
|
|
50 | Dekagramów | ||
30 | Dekagramów |
Mak niebieski
|
|
0.5 | Szklanki |
migdały
|
|
0.5 | Szklanki |
rodzynki
|
|
0.5 | Szklanki |
orzechy włoskie
|
|
0.5 | Szklanki |
Figi suszone
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |