Łazanki z kapustą, pieczarkami i boczkiem
lubella
Łazanki z kapustą i pieczarkami w 15 minut? Proszę bardzo! Wystarczy Danie na ciepło od Lubelli, podsmażony boczek i obiad gotowy. Skusisz się?
0
0 / 0
Łazanki z kapustą i pieczarkami w 15 minut? Proszę bardzo! Wystarczy Danie na ciepło od Lubelli, podsmażony boczek i obiad gotowy. Skusisz się?
4
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
1 opak. łazanki z kapustą i pieczarkami lubella
100 g boczek wędzony
2 łyżka masło
2 łyżeczka posiekana natka pietruszki
Przygotowanie
1
Przygotować Danie na ciepło według wskazówek na opakowaniu.
2
Boczek, jeżeli w kawałku, pokroić na mniejszą kostkę, podsmażyć na maśle do zarumienienia i dodać do gotowej potrawy.
3
Przed podaniem posypać zieleniną.