Łazanki z kapustą, pieczarkami i boczkiem
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
lubella
![Łazanki z kapustą, pieczarkami i boczkiem](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F4005-1702057740158.jpeg&w=3840&q=75)
Łazanki z kapustą i pieczarkami w 15 minut? Proszę bardzo! Wystarczy Danie na ciepło od Lubelli, podsmażony boczek i obiad gotowy. Skusisz się?
0
0 / 0
Łazanki z kapustą i pieczarkami w 15 minut? Proszę bardzo! Wystarczy Danie na ciepło od Lubelli, podsmażony boczek i obiad gotowy. Skusisz się?
4
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
1 opak. łazanki z kapustą i pieczarkami lubella
100 g boczek wędzony
2 łyżka masło
2 łyżecz. posiekana natka pietruszki
Przygotowanie
1
Przygotować Danie na ciepło według wskazówek na opakowaniu.
2
Boczek, jeżeli w kawałku, pokroić na mniejszą kostkę, podsmażyć na maśle do zarumienienia i dodać do gotowej potrawy.
3
Przed podaniem posypać zieleniną.