Łazanki z kapustą, pieczarkami i boczkiem

lubella
Łazanki z kapustą, pieczarkami i boczkiem

0

0 / 0

Łazanki z kapustą i pieczarkami w 15 minut? Proszę bardzo! Wystarczy Danie na ciepło od Lubelli, podsmażony boczek i obiad gotowy. Skusisz się?

4

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

1 opak. łazanki z kapustą i pieczarkami lubella

100 g boczek wędzony

2 łyżka masło

2 łyżeczka posiekana natka pietruszki

Przygotowanie


1

Przygotować Danie na ciepło według wskazówek na opakowaniu.

2

Boczek, jeżeli w kawałku, pokroić na mniejszą kostkę, podsmażyć na maśle do zarumienienia i dodać do gotowej potrawy.

3

Przed podaniem posypać zieleniną.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły