Łazanki z kapustą, pieczarkami i boczkiem

lubella

Łazanki z kapustą i pieczarkami w 15 minut? Proszę bardzo! Wystarczy Danie na ciepło od Lubelli, podsmażony boczek i obiad gotowy. Skusisz się?
Wartości odżywcze na porcję
Energia
589
kcal
Białka
20
gram
Węglowodany
60
gram
Tłuszcze
29
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
0
0 / 0
Łazanki z kapustą i pieczarkami w 15 minut? Proszę bardzo! Wystarczy Danie na ciepło od Lubelli, podsmażony boczek i obiad gotowy. Skusisz się?
4
Składniki
15 min
Przygotowanie
Składniki
2 porcje
Składniki
1 opak. łazanki z kapustą i pieczarkami lubella
100 g boczek wędzony
2 łyżka masło
2 łyżecz. posiekana natka pietruszki
Przygotowanie
Przygotować Danie na ciepło według wskazówek na opakowaniu.
Boczek, jeżeli w kawałku, pokroić na mniejszą kostkę, podsmażyć na maśle do zarumienienia i dodać do gotowej potrawy.
Przed podaniem posypać zieleniną.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
589
kcal
Białka
20
gram
Węglowodany
60
gram
Tłuszcze
29
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.