Łazanki z kapustą, pieczarkami i boczkiem

lubella
Łazanki z kapustą, pieczarkami i boczkiem

Średnia 0 / 0

Oceń!

Łazanki z kapustą i pieczarkami w 15 minut? Proszę bardzo! Wystarczy Danie na ciepło od Lubelli, podsmażony boczek i obiad gotowy. Skusisz się?

4

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

1 opak. łazanki z kapustą i pieczarkami lubella

100 g boczek wędzony

2 łyżka masło

2 łyżecz. posiekana natka pietruszki

Przygotowanie


Przygotować Danie na ciepło według wskazówek na opakowaniu.

Boczek, jeżeli w kawałku, pokroić na mniejszą kostkę, podsmażyć na maśle do zarumienienia i dodać do gotowej potrawy.

Przed podaniem posypać zieleniną.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

589

kcal

Białka

20

gram

Węglowodany

60

gram

Tłuszcze

29

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Przepisy według składników


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły